Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Lenka » 17. 12. 2009, 10:37

to Maritje-ty jsi to přesně vystihla.Myslím že i na vzhledu záleží.A Miro má ještě jeden velký dar-ví jak si získat publikum,fanoušky a to je myslím taky důležité.Máš pravdu takových podobných zpěváků jako je Miro je asi hodně málo.On dokáže lidi pobavit,hodně se zlepšil fakt se dokáže poprat s každou písničkou ač mu to někdy nevyjde ale to se stává i profesionálům.Já před ním jedině smekám. Luciinetsko-užij si ten dnešní koncík v Košicích a nezmrzněte tam.Pozdravuj toho našeho Šmajdíka.

Luciinetska » 17. 12. 2009, 09:58

Majda: jedu...jen mě mrzí, že je taková zima a bojím se o Mirovi hlasivky...ale snad ví..že nesmí moc blbnout...a děkuju určitě užiju...jestli se mi podaří natočit ten koncert tak budu štastná...

Miska » 17. 12. 2009, 09:56

Myslim ze nema cenu vubec na tyto lidi reagovat. Jsou proste na nekoho nastvani a jdou se sem odreagovat. Sorry ale me by ani nenapadlo psat do diskuze jejichz nazory lidi se mi nelibi. Na co? Abych sam sebe presvedcil ze ja jsem lepsi? Jo mozna ze jste lepsi premyslite jinak, nezobete zrni jako my (sakris uz mam zase plnou klavesnici), ale jste zase treba horsi v necem jinem. Ale me je to uplne jedno. Tak nas nechte zit my vas taky nechavame s vasima nazorama.

Luciinetska » 17. 12. 2009, 09:56

Miska: myslíš, že je co závidět?? v takové zimě?? ale já to pro Mira obětuju:) taky doufám...doufám, že nebude moc blbnout aby vydržel...aby mu nenastydly hlasivky...ale tak je to zpěvák..ví co může... a souhlasím i s tím, že tam byli větší hezounci..třeba právě zminovaný Leo, Denis..a bylo jich tam víc...

maritje: souhlasím...není to jen o zpěvu...zpěvák musí zaujmout aby měl fanoušky...

Majda » 17. 12. 2009, 09:51

Luciinetska!!! Ty jedeš do Košic? Ty se máš holka zlatá....... Napiš nám pak své dojmy!!!! Sakra holka-nějak Ti závidím! Ahoj a užij si to! Majda

Jan » 17. 12. 2009, 09:48

To Iva, koukám, že se nám sem vloupal nějakej jinej Jan, to jsem nepsal já, já mám Miru nejradši, tak buď si někdo vzal stejnej nick, nebo je to nějakej provokatér.:-(

Miska » 17. 12. 2009, 09:48

Luciinetska muzu taky trochu zavidet? Hned bych se pridala. A doufam ze nebude moc mrznout at nam Miro s hlasem vydrzi do nedele.

Nostradamus » 17. 12. 2009, 09:46

Tady se nikdo nenaváží do Mirova vzhledu. Tady se naváží do slepic. Nevšimla sis toho? Přestaň už zobat zrní a začni přemýšlet. Právě pro typ fanynek je Miro braný s despektem. Kdyby mu pod podiem neječely desetileté až panáctileté fanynky, ale tleskali normální lidi, byl by asi míň negativně propíraný. A vzhled mu nezávidím. Leda tak hlas bych mohl. Dělám totiž v modelingu. Nicméně skřehotám místo zpěvu, tudíž bych si netroufl ho kritizovat stran hlasu. Stran zjevu bych snad i mohl, ale celkem nemám proč. Vypadá dobře.

maritje » 17. 12. 2009, 09:44

jestli je ta soutěž především o zpěvu, tak proč už kdysi dávno vypadla Leona Šenková? Proč se tam tak dlouho držela Monika Bagárová a Denis Lacho, kterým se ve finále vůbec nedařilo? Většina populárních zpěváků dbá o svůj vzhled a nezpívá pro svoje uspokojení, ale pro lidi. Miro Šmajda je typ zpěváka, který u nás chybí (alespoň v ČR, o Slovensku přehled nemám). Všimla jsem si, že je tady spousta třicátníků jako jsem já. V době, kdy jsem byla teenager, nám zpívali přesně takoví vlasatí (přiznávám někdy víc ženštější typy než některé dívky) rockeři jako je Miro. Někteří jsou tu pořád, jen nám trochu zestárli, není o nich tolik slyšet a zdá se, že ze sebe co se muziky týká dali už asi všechno. Proto jsem moc vděčná za Mira, který tenhle styl vrací zpátky na scénu. Už mi to v tom obrovským množství techno muziky, hip hopu, RnB a já nevím čeho všeho chybělo.

Miska » 17. 12. 2009, 09:39

Ja se pridam, neni to jen o vzhledu musi tam byt charisma ktere Mirko ma. Myslim ze treba vzhledove tam byl na tom lip treba Leo Machala ale kdyz se na nej clovek dival jak zpival nebo jak mluvil tak to je clovek kteremu toto uplne chybi a pak to ani krasna tvar nezachrani. Tu krasnou tvar dela prave ta jiskra v ocich, usmev, gesto. Nekde jsem cetla ze nejlevnejsi makeup je usmev. Miri diky za nej. A uz to tady nekdo vzpominal..ja treba posloucham KISS, chodim na jejich koncerty...myslite si snad ze kvuli vzhledu? Pak se mi libi Redhoti, U2, Whitesnake a jine zadny z techto zpevaku neni nijak vzhledove uzasny. A to ze Mirko na vystoupeni vypada lip a jinak, ale o tom to je prece. Pochybuju ze Gene Simmons chodi po ulici v tech svych kozackach.

Luciinetska » 17. 12. 2009, 09:30

Kobitka: jestli se k němu dostanu tak ho pozdravovat určitě budu..ale pochybuju, že budu mít to štěstí. to si nemyslím, že by to bylo až na omdlení...:):) a děkuji...vidím, že fanouškové Mira jsou stále super...

kobitka » 17. 12. 2009, 09:22

Luciinetska: tak si to užij a pozdravuj ho od nás pokud se k němu dostaneš blíž. Jen aby to setkání s ním s tebou neseklo:-) Sorry ale nemohla jsem si to odpustit. To víš čirá závist. Mějse fajn a příjemnou cestu

Luciinetska » 17. 12. 2009, 09:20

Kobitka: přesně tak...zaujal mě tím, jak byl obyčejný..nepředváděl se...a to pokračuje i ve finále...jen prostě ke zpěvu umí přidat i show..

Miro je skvělej člověk...nepřetvařuje se...všechno co dělá, nebo řekne jde od srdce...dneska se jedu podivat na Košický koncert...těším se co tam předvede...

kobitka » 17. 12. 2009, 09:15

Sakryš proč se tady furt někdo navážií do Mirova vzhledu? To mu snad závidíte, že neméte u bab takovou popularitu jako on? Jinak když se podíváte na něj od začátku (casting a divadlo) tak tam žádného sexy borečka nenajdete ale úplně normálního kluka a po pravdě řečeno mně spíš zaujal ten úplně normální kluk se zajímavý hlasem. To stailisti z něj udělali ikonu pro malé holky. On za to nemůže. A přece se nezačne stydět za to, že vypadá dobře. Svěřte se do rukou vizážístů a taky z vás budou lidi k pokoukání.

Iva to Jan » 17. 12. 2009, 09:07

Jan je to o vkuse, mne sa páči Mirov hlas. Tebe sa páči čistý a intonačne dokonalý hlas a mne sa páčia Mirove farby hlasu v každej polohe, či už spieva nízko a hrubo, alebo vyššie a tenšie, chraplák super a fistulky na konci sklady sú na mieste. To že občas nejaký ton ujde je v poho. Neštudoval predsa spev päť rokov, je to rocker z ulice, to sa vycibrí. Rozhodne je to pre mňa zaujímavejšia farba. Martin je samozrejme spevák vynikajúci, takmer bez chýb, ale ako hovorím je to o štýle a farbe hlasu. Mirov je pre mňa sexi zaujímavejší, alebo viac sexi.

Tom » 17. 12. 2009, 09:02

Nostradamus,tvoj nápad je fakt čudný,asi si nedokážeš stáť za svojim.Mne je jedno či niekoho byby žerú viac alebo menej,na koncertoch napr.GNR poskakujú baby do pol pása nahé,to sa mám akože prepadnúť od hanby a neísť na kapelu ktorá sa mi páč?.A čo tie trápne chlapčeské kapely,kde na spevákov v kuse prší, hrá automatický bubeník,a melódia má max. dva takty,na takú kapelu by ma dostal niekto len v rámci týrania....A hlasy pošlem ,v našej partii kde sú saí chalani je nás viac,čo to urobia,a hanbiť sa nebudeme,práveže sa bavíme na tom ako z neho baby šalejú.

Iva to Nostradamus a Jan » 17. 12. 2009, 09:00

vaše ženy zjavne fantáziu nemajú

ZUZA » 17. 12. 2009, 08:54

No tak ja osobne som počula najprv len jeho hlas,a ten ma dostal,nemusím takýto druh zábavy,ale rozhodla som sa odsledovať ako tento pre mňa krásny hlas skončí.A myslím,že mám aj hudobný rozhľad,pretože nepočúvam monotónnu muziku.Prečo by nemohol spevák aj dobre vyzerať?Mirovi by som fandila aj keby nevyzeral tak ako vyzerá,ale asi by prišiel o tie jačiace baby,to je pravda,lenže čo je na tom zlé?Dodo to tu napísal Jagger a Tylor vyzerajú fakt dosť komicky,takže práve tam nechápem tie jačiace davy....

NATTY » 17. 12. 2009, 08:39

Ahoj lidičky, tak sem se rozhodla tady napsat. Asi tak...... Mirko je sexy, má úžasný hlas! Strašně se mi líbí, jak mluví, jak se chová atd......stastná to žena, která ho bude mít!!!! Jo a na finale by se mi líbil, kdyby měl zase udělané ty špagety na hlavě a sexy černou bundu. To by byla bomba! A komu se to nelíbí, at to nečte!!!!! Posílám hlasy a doufám, že vyhraje! Je mi jedno, o kolik se mi navýší paušál-neřeším to!!!! Měj se Mirko krásně a ten svůj dnešní den si užij!!!

Eva » 17. 12. 2009, 07:56

Já si myslím, že by tohle vyřešilo jiné nastavení kritérií. X- factor nebo Idol - a pak bych tedy s přehledem tenhle post věnovala Mirovi, protože je komplexní. Pokud je na pvním místě zpěv, pak zaslouženě pro Martina. Myslím, že je to objektivní .