Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

dodo » 07. 01. 2010, 21:08

Hmmm téma prachy?Pravdou je že ja by som bez nich žiť nemohol,nieže by som ich miloval a staval nad všetko ostatné,ale nakoľko nemám vidiecky statok plný zvierat,a keďže bývam aj hladný musím si žrádlo kupovať.A keď prirátam platby za prenajatý byt v BA v ktorej trpím kôli práci....Zhrniem to nenávidím prachy ale potrebujem ich,no je kopec vecí ktoré potrebujem viac:Čas!Ten je dôležitý,venovať sa koníčkom a potešiť tým ducha, a zdravie to je nezaplatiteľné.A ešte upozornenie:ak budete niekedy cestovať,lietadlom zo SR,neberte si batožinu,predídeme tým celosvetovému znemožneniu našej malej krajinky.

Andrew » 07. 01. 2010, 20:49

Přečti si návod, přesně tohle je tam popsáno.

Sjuubomi » 07. 01. 2010, 20:44

Andrew--prosim te,kdyz uz sem to vsecko stahla tak staci to pak v 7-zip otevrit je to prvni ne..?nemusim to otevirat vsecko..pac to nejde xD

Andrew » 07. 01. 2010, 20:42

A to já ho klidně napíšu, napsal jsem "vypočítavej hajzl", ale taky jsem možná nebyl úplně pochopen - ovšem vlastní vinou - protože jsem nerozlišoval jeho jako... ehm... celebritu a jeho jako člověka. Chápu, že aby se prosadil, musí udělat leccos, co třeba nebude úplně příjemný. Chápu, že se potřebuje objevit v bulváru, protože víme, co jsou (minimálně v ČR) nejčtenější noviny a chápu, že si musí nějakou image budovat, protože jinak to za něj udělá bulvár. Nebo ho bude ignorovat, což taky nemůže dopustit. S tím nemám problém. Ale i tady je nějaká hranice, kterou nesmí překročit, jinak by se stal tím vypočívavym hajzlem. Ale ta je asi pro každého z nás subjektivní.

Bára » 07. 01. 2010, 20:42

Miro byl v Teleráně v poslední půlhodině, po 8.00

Sjuubomi » 07. 01. 2010, 20:40

Lilie-tak co jak ses na tom???uz mas Šmajdu v Tv??ja sem se chtela zeptatna tu 2xD...kdyz se to potom otevre v tom 7-zip tak to mam otvirat vsecky nebo staci otevrit jeden-ten prvni-protoze ty ostatni nejdou a u u toho prvniho se mi to uz rozdelilo na AUDIO TS a VIDEO TS..?

Mag » 07. 01. 2010, 20:37

Ak má niekto záujem o ďaľšie výsledky, tak tu sú, tentoraz semifinále:

http://www.cas.sk/clanok/145769/.html

Iva » 07. 01. 2010, 20:36

Je blbost tvrdit, že peníze nepotřebujete a nejsou to hlavní. A zejména v týhle šílený době, kdy vás bez pacení ani neošetří a ti prachatější choří by byli už několikrát na marách ! Už jsem se taky probrala z lásky , která naplňuje život- a zároveň ho ničí a zdraví tělesné je k ničemu, když duše strádá a vyhlídky na život alespoň slušný žádné. Chápu Mira a ani se mu nedivím - je to jeho život a lidi chtěj být oblbovaný. Pokud mu to vychází - jeho plus.

Lenka » 07. 01. 2010, 20:35

Mě se od Mira nejvíc asi líbilo Home nevím proč ale s tou kytarou mu to fakt sluší nejvíc,pak asi všechny ostatní jen ty ječáky fakt nemusím a to je asi jediná věc která mi na něm vadí.Jinak k těm penězům fakt nejsou nejdůležitější v životě ale bez nich to taky nejde.A že by byl Miro falešný?Tomu nevěřím podle mě je to velice inteligentní kluk ví jak má odpovídat na každou otázku hned věděl co má říct bez přemýšlení.Myslím že to má v hlavě opravdu srovnané.Držím mu palce on to určitě daleko dotáhne.

Luciinetska » 07. 01. 2010, 20:33

Tak jasné, že jsou peníze potřeba..ale opravdu nejsou na prvním místě...když je jich dostatek zpříjemnují život...ale někomu jde v první řadě o peníze..a v tom se mi Miro líbí, že pro něho jsou peníze až na dalším místě...je vidět, že to má v hlavě uspořádané...

od zdrojů, kteří Mira znají vím, že mu jde opravdu o hudbu a o to zaujmout a pobavit lidi..a nejde mu o to být středem pozornosti...a určitě pro to není schopen čehokoliv.

12345 » 07. 01. 2010, 20:28

to kopřiva: Můj příspěvek nereagoval konkrétně na ten Tvůj, to by začínal adresováním Tvojí osobě jako právě tenhle. Reagoval na celkovou diskusi, které se k tomu tématu a rozvinula a konkrétně to označení, které nebudu opakovat, uvedl Andrew a ještě v nadsázce. Ani o namyšlenosti v něm nebyla řeč, takže příště by bylo asi namístě regovat na toho, koho se to týkalo. Slovo "cyničtější" bylo použito v daném kontextu - tj. rozdílu v náhledu na Mirovo vystupování - dle mého příhodně, pokud znáš přiléhavější, sem s ním. Omlouvám se, ale možná existuje důvod, proč jsi nebyla dle vlastních slov pochopena, pokud reaguješ na něco, co nebylo reakcí na Tebe a navíc argumentuješ něčím, co já netvrdím, to je pak dost těžké reagovat. A samozřejmě, že se tu všichni neshodneme, ale nesouhlasný názor není nutné brát jako útok na vlastní osobu. Takže promiň, jestli se Tě to dotklo, ale není to moje vina. Do bucoucna asi radši předpokládej, že na Tebe nereaguju :-)

A teď mimo (a neadresováno kopřivě! :-): 1) To už má vážně hotovou muziku na celé album? Tipuju, že musel vycházet z toho, co měl připraveného předtím a maximálně něco přidat jako finální úpravu, nebo je hudební génius. Nebo je to něco hodně hudebně jednoduchého, předpokládám (možná špatně). 2) Najde se tu nějaká dobrá duše, která nahrála vystoupení na markize v teleráně a případně by byla ochotná to někam zavěsit?

Lenka » 07. 01. 2010, 20:27

http://tvnoviny.sk/showbiz/cesko-slovenska-superst...

Andrew » 07. 01. 2010, 20:25

RIA: Scalex v jednom z článků psal hezký postřeh ve smyslu, že Miro zjistil, že umí zakřičet a lidem se to líbí. A tak křičí pořád. Zjistil, že umí zaječet a lidem se to líbí. A tak ječí pořád. A že by potřeboval někoho, kdo ho bude krotit a naučí to tohle koření pečlivě dávkovat, protože kouzlo je právě v tom jemném dávkování. Tak snad někoho takového najde :)

K těm penězům... jasně že jsou důležité, v podstatě nejdůležitější, protože bez nich umřeme hlady. Ale tak to myšleno nebylo. Podle mě, pokud člověk opravdu nežije z ruky do pusy, tak peníze nemusí být středobod jeho vesmíru. A zrovna v hudbě je to podlě mě vidět. Podle mě je poznat, když hudebník, i kdyby byl technicky dobrý, by zpíval jenom pro peníze a ne proto, že to dělá rád. A to, že do toho náš blonďák, aspoň doteď, dává i duši, jsme si všimli všichni.

Ty nový výsledky jsou dobrý. Z toho už se dá spočítat, o kolik víc hlasovalo Čechů. A zajímavý je to finále, protože to je skutečně soubor národů. Tak trochu to vyvrací tu teorii, že většinu hlasujících tvoří lovískující puberťačky, protože předpokládám, že kdyby to tak bylo, nebyly by ty výsledky takhle vyrovnané, ale Miro by měl z českého tábora víc než Martin ze slovenského.

Jo a aktualizoval jsem návod pro ty, kdo mají problémy. Mělo by vám to pomoct.

Pavla22 » 07. 01. 2010, 20:22

Miro bol v Teleráne 6.1.Baby ak chcete vedieť ako Šmajda vonia,tak ak pôjdete okolo nejakej parfumérie ovoňajte niektorú z vôní Davida Beckema...Vraj ich má rád ale neprezradil konkrétne ktorú.

mari » 07. 01. 2010, 20:22

ahojte,najskôr moje najoblúbenejšie od Mira :Wicked Game,Kníže Rohan,Dream On,Je to blízko,Cry Me A River,Home,vlastne každá niečim zaujala.Nepáčil:v duete dvojhlas,v Queene záverečný piskot,v Watch Over You vysoké tony,v Nirváne nevhodný úsmev.O peniazoch:ja mu nejak verím,že mu o ne nejde,mne príde,že mu ide o hudbu,ale hlavne,že je rád,ked sa všetko točí okolo neho!Užíva si,ked je stredobodom pozornosti,a je preto schopný urobiť (možno)čokolvek.Aby tým stredom vesmíru bol !Pre nás len dobre,takýto má väčšiu šancu sa presadiť a my sa dočkáme CD a koncertov.

Jula » 07. 01. 2010, 20:20

Můžete mi někdo napsat, kolikátého byl Miro v Teleránu a v které části, Dík.

RIA » 07. 01. 2010, 20:19

Presne tak som to myslela,ale peniaze sú potrebné,niekomu kto ich má veľa spríjemňujú život,ostatným pomáhajú prežiť,ale PRVORADÉ niesú,prvoradé sú veci ktoré si vymenovala.Bohužiaľ,svet funguje tak že sa za prácu platí,je to jednoduchšia ako výmenný tovar napríklad no nie.Predstav si že by si musel ísť napríklad smetiarom za ich službu umyť chrbát alebo čo.../na druhej strane ak by smetiari vyzerali ako nappr.Šmajda tak aj hej...)

Jula » 07. 01. 2010, 20:18

Můžete mi někdo napsat, kolikátého byl Miro v Teleránu a v které části ? Dík.

Luciinetska » 07. 01. 2010, 20:07

RIA: Mně Miro nepřijde falešný...to, že říkal, že pro něho peníze nic nezanemenají, není přece falešnost...pro mě taky peníze nic neznamenají..k čemu nám budou peníze, když budeme nemocní, nebo nebudeme štastní a budeme bez lásky..tohle si za peníze nekoupíme...

Mag » 07. 01. 2010, 20:01

Tak sa pozrite na oficiálky sú tam už aj percentá, možno sa dočkáme aj zverejnenia počtu zaslaných SMS.