Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

kopřiva » 07. 01. 2010, 14:57

to 12345: asi jsi špatně pochopil můj názor. Nikde jsem neuvedla, že "Miro" je výpočítavý nebo dokonce hajzl a to jako člověk v osobním životě - tohle si opravdu pres obrazovku z nekolika pisni a par rozhovoru netroufnu posoudit. Všude hovorim jen o tom, jaky "mediální obraz" si vytvoril. A to je sakra rozdil. A ani v tomhle medialnim obraze jsem nepouzila charakteristiku - namyšleny- ale čistě jenom "účelový" , což neberu jako synonymum slova vypočítavý. zároveň si myslím, že hudbu chce dělat , proto aby se jí živil, takže , že jde i o peníze , je snad zřejmé. Svůj pohled nepovažuju za cynicky, bo jsem taky uvedla, ži mu tento jeho "mediální obraz" nemám za zlé. Tak nechapu, proč jsem byla nepochopena. Nechci být vztahovačna jako naš přitel Nostradamus, jen chci uvest veci na pravou míru. Jo a všem moc thanks za linky, ktere se tu objevuji. Jsem za to moc rada, bo mne sere, kdyz musim travit hodiny listovanim na netu, abych se neco o Mircovi dovedela. Byl tu dobry napad od tusim Mag (mozna ze se pletu) hazet tyto odkazy na jedno misto. Bezva.

Mag » 07. 01. 2010, 14:54

A prečo len naše?? :)) Chceš sabotovať FB? :D

Andrew » 07. 01. 2010, 14:38

Že by nakonec došlo na to ne-muckavé fórum na Facebooku? :) Jen počkejte, až si vaše noční snění budou číst ty holčičky :)

Mag » 07. 01. 2010, 14:35

Lilie : facebook, blogy (tam neviem adresy), fanklub na webnode(nerozbehlo sa zatiaľ), novácke fórum- to by bolo od veci asi. Toto sú možné návrhy, no alebo počkať na webovky :(

RIA » 07. 01. 2010, 14:35

Včera mi rupol net,do šľaka.Takže to napíšem teraz je ešte k večernej diskusii.Odkaz pre Nostradama:Jasné že nieje normálne,brať všetko pozitívne,ale konkrétne ja sem chodím oddychovať a tak trochu vypnúť,pretože sem píšu ľudia mne podobní,a nemusím sa s nimi hádať.Keď som ladená negatívne chodím na politické diskusie,tam zúria skoro všetci,a ak ma niečo naserie tak sú to väčšinou tí naši insitní tupci,ktorí by nemali riadiť ani auto nie to ešte krajinu!A že sa tu rozoberá Miro je asi logické,lebo toto tu je o ňom a nie o Gustávovi Husákovi.Odkaz pre Kobitku:Ani ja nemám deti,ešte som na ne mladá,ale moja práca sa týka ,práve ľudí ktorý si z rodenia a robenia detí urobili biznis,a tým že ich nedokážu vychovávať,končia v decákoch,v lepšom prípade v náhradných rodinách,no a brať tie decká z ich rodiny je moja práca,nič príjemné,lebo ani tie deti niekedy nechápu o čo ide,pretože si myslia že to ako žijú je normálne.Chcela som sa s tebou o na tú tému baviť,no včera mi rupol net,ach jaj,škoda...Mohla to byť fajn téma.

Lilie » 07. 01. 2010, 14:28

Asi to někdo maže hezky po jednom :-((( No nic dokud ještě je tu tahle, navrhněte kam potom....

Bára » 07. 01. 2010, 14:23

Taky si myslím, že další Superstar hned tak nebude, tohle byl experiment, který se mohl úplně rozsypat, naštěstí soutěžící to utáhli, a to myslím doslova. Nova zpackala, co se dalo a některá finálová témata byla úděsná. Opravdu obdivuju, co všechno ty děti musely vydržet. Na přípravu jednotlivých kol snad den nebo dva, hlasové poradce si sehnaly samy a pokoutně a neustále honění po celé republice chtělo opravdu silný žaludek. Druhá věc, kterou jsem nepochopila, byly ty 15 leté děti, které pustili dál, když mají sedět v základce. Celé to byl chaos s cílem ždímat prachy, co to půjde a mám dojem, že to má trvat ještě půl roku.

Andrew » 07. 01. 2010, 14:20

Kdyby jenom Bena. Na stránce finalistů je jich teď 7, ale ty odkazy tady v tom pravym sloupci fungují. Někdo v Nově je ve formě :)

No každopádně, kdybychom se už neviděli (nečetli), bylo tu s vámi skvěle a třeba se někdy setkáme :))

Mag » 07. 01. 2010, 14:19

Andrew: Podľa mňa pôjde. Markíza si nenechá ujsť zisky a sledovanosť. Bol to pre nich veľmi vydarený ročník a určite to budú chcieť zopakovať. Okrem toho tieto diskusie okolo ČR vs. SR veľmi skoro vyprchajú a dajme tomu o dva roky bude ČSS 2. No a netreba ani podceniť vplyv produkcie, veď oni si niečo vymyslia :)

Iva to Andrew » 07. 01. 2010, 14:18

Máš absolútnu pravdu s úpravou vlasov z tváre. To je v poriadku, to mi ani nevadí, to je prirodzená reakcia ak niekomu padajú vlasy do očí alebo čo i len do tváre. Mne vadí keď si konce vlasov ukladá z pleca za pleco :-( nie som magor, že? :) či? :)

12345 » 07. 01. 2010, 14:16

to Iva: Mně se zdál Martin pěvecky nezajímavý od začátku a jeho favorizování oběma televizemi mě z toho nezviklalo. Jeho způsob zpěvu jde úplně mimo mě, já tam slyším Gotta a vůbec podobné zpěváky s mohutným hlasem a projevem, který svádí k předvádění se, a pro mě nezajímavou barvou, ale jak píše Mag, Rozeznávám bylo moc pěkné.

to Andrew: K tomu základu hodnocení Mirovy povahy souhlasím, ono je skoro absurdní, že to tak vzevrubně probíráme (a je to tak důležité?), protože jsou to čistě naše povrchní dojmy, ale myslím, že ti, kdo ho vidí jako falešného člověka a pozéra, by si měli uvědomit, z čeho on v první řadě vychází a pak ho možná budou chápat líp. A mně by nevadil ani jako ten "vypočítavý hajzl", pokud bude schopen přijít s dobrou muzikou. Ještě pro upřesnění, ta předpokládaná vypočítavost, o které se bavíme, je v podstatě jen práce s mediálním obrazem, což je ze své povahy věc plytká, virtuální a povrchní, která si žije do určité míry vlastním životem a je založená na hře, a to s dovolením za charakterovou pokřivenost nepovažuju.

tyjo » 07. 01. 2010, 14:15

vsimli jste si ze zmizel profil Cristovaa? jdu sem na diskusu, cekam jak kliknu na Mira, byl vzdycky dole vpravo a najednou vlevo tak koukam jezkovyma ocima kdo tam ubyl no a on Ben???

Andrew » 07. 01. 2010, 14:04

Mag: Tak jasně, je to logicky trochu nesmysl, ale v téhle podobě podle mě další ČSS nebude, protože do toho SR nepůjde, protože jejich favorit prostě nemá reálnou šanci.

kobitka » 07. 01. 2010, 14:00

Tak já se ještě vrátím k tomu co jsem tady řešily. Možná že teď jak o tom víc přemýšlím bych slovo strategie vymněnila za manipulaci. Ale probůh neviďte v tom nic špatného! Já na jednu stranu obdivuju lidi, co dokážou dostat ostatní tam kam chtějí. Pokud to není žádným násilným způsobem a je to ku prospěchu všech . A tohle Miro umí dost dobře. Viz na začátku černý kůň soutěže a po pár kolech zářicí hvězda, kterou milují snad všechny mladé holky Československa.Michael Jackosn byl taky svým způsobem manipulátor. Půlka světa ho milovala druhá nenáviděla a jen proto,že mu záviděli to, že dokáže dostat takovu masu lidí na svou stranu. To samé by se dalo bohužel říct i o Hitlerovi. Takaže manipulace není zas tak špatná vlastnost, pokud se nepřehání nebo nezneužívá. Uf doufám, že jsem to napsala aspoň trošku logicky, abych tady nevyvolala zbytečné hádky. Prostě a jasně mně se líbí Miro jak se prezentuje na veřejnosti i když toho je někdy podle mně až moc. A jaký je ve skutečnosti nevím a pravděpodomně ani nebudu mít nikdy možnost, abych se k němu dostala tak blízko, abych tuhle záhadu rozluštila. Ještě co se týče peněz tak to jeho tvrzení, že nejsou zas až tak důležité bych zrovna jako pózu neviděla. V tomhle s ním naprosto souhlasím. Ať má člověk sebevíc peněz šťastným ho to rozhodně neudělá. Jen se mu bude žít krapet líp než těm, kdo ty peníze nemají. A možná, že si díky nim koupí pár rádoby kamarádů, o které vlasntě nikdo nestojí. To jsou asi jediné výhody boháčů. Štěstí závisí úplně na jiných faktorech než jsou peníze!

Mag » 07. 01. 2010, 13:57

Iva: Ja som nikdy nemala v týchto súťažiach len jedného favorita. Napriek tomu, že Miro u mňa jednoznačne vedie, tak sa mi páčili i aj Leona, Dominika a Martin- pre mňa TOP 4. Martin bol pre mňa vždy sympatický človek a vynikajúci spevák, nemal však až takú iskru. Skutočne sa mi zapáčil až na konci- a to piesňou Rozeznávám, no ale na Mira samozrejme u mňa nemal. Andrew: dalo by sa to vôbec takto spraviť? Teda neviem či by to pravidlá pripustili. Imho podstata bola práve v tom nájsť spoločnú ČS superstar.

12345 » 07. 01. 2010, 13:55

to Mag: Ano! :-) Mně se nejvíc líbili Miro, Leona a Dominika. Denis totéž, vůbec mě nezaujal, i když ta semifinálová vystoupení byla dobrá.

Ještě se přidám k anketě o nejlepší Mirovy písničky: 1. - líbilo absolutně - Hunger Strike/Wicked game/Welcome to the jungle/Smoke on the water (hlavně pro to lehce metalové podání)/Dream on asi víc ta generálková verze (ta se mi líbí každým dalším poslechem čím dál víc) 2. líbilo s menšími výhradami - Home/Watch over you - obě dvě přesně ve stylu, v kterém by se mi líbilo ho slyšet po soutěži, navíc mi tam jeho barva hlasu seděla i líp než v originálech a vůbec se mi jeho podání líbilo víc, možná kvůli jiné dynamice (?) a výrazu - ten byl přesný - výhrady mám jen k čistotě zpěvu, Come as you are - výhrada k tomu, co k ní předváděl 3. líbilo se mi od něj hodně, jinak by mě ta písnička nezaujala - Cry me a river (vlastně i Wicked game), Je to blízko 4. líbilo, ale nepřebije originál - obě Müllerovky, i když pěkná barva hlasu 5. vlastně ani moc nelíbilo - Stairway to heaven/Dirty Diana/duet s Dominikou/Eláni/C'est la vie 6. nelíbilo vůbec - Queeni

Andrew » 07. 01. 2010, 13:47

A ano, Markíza se proti nám spikla. Je tam 5., 7., ale 6. ne :(

Mimochodem, to prohrabávání podle mě dělá každý, kdo má vlasy, které mu padají do obličene. Když jsem na máničku, taky to dělám :)

Andrew » 07. 01. 2010, 13:44

12345: Souhlas. V téhle formě ta SS nemá moc smysl, protože je evidentní, že lidi hlasujou podle národnosti, takže češi slováky dycky převálcujou. Ale další ČSS bych chtěl přesně proto, že se díky tomu dostane do televize slovenština a vůbec je to díky tomu pestřejší. Takže bych to asi udělal jako dvě v podstatě oddělené SS - českou a slovenskou s tím, že by to bylo v rámci jenoho pořadu a oba národy by mohly hlasovat pro oba národy. Bylo by to takový krkolomný a vítězové by byli dva, ale jinak to dopadne asi vždycky tak, že vyhraje čech...

K tomu Mirovi... až na výjimky se s ním nikdo nikdy nesetkal, takže netušíme, jaký je ve skutečnosti, a vytváříme si jeho obraz na základě toho, jak vystupuje v televizi, což je samo o sobě příšerně nepřirozené prostředí. A že se časem změnil, se vůbec nedivím. Jednak si zvyká na to, že v té televizi je, a druhak se nedivím tomu, že když se z outsidera stává favoritem a porota mu řekne, že předvedl nejlepší vystoupení večera, tak se mu nafouknou ramena. Na mě (z televize - na to je nutné pamatovat) vždycky působil jako milý skromný pohodář. Pokud je ve skutečnosti vypočítavý hajzl, doplatí na to jenom on - ztratí fanouška :) A na ten horoskop dlabu, já jsem technokrat, já se těmhle věcem směju :)

Iva » 07. 01. 2010, 13:43

Ešte musím dodať, aby ste sa nečodovali, prečo som ja absolútne šmajdovka posielala na začiatku hlasy okrem Mira aj Martinovi tu je vysvetlenie: Bol okolo neho veľký bum, urobili z neho megastar na začiatku, to je fakt, ale nie som tá, čo sa necháva ovplyvňovať druhými, viem si vytvoriť svoj názor hneď a Miro ma nesklamal, Martin áno, alebo skôr prestal baviť. Keď ste počuli Martina prvý krát: muselo vás to prinajmenšom príjemne prekvapiť a upútať keď ste ho počuli druhý krát: veľmi sa vám to páčilo na tretí krát ste už len uznanlivo usúdili, že vie s hlasom narábať ALE KEĎ ste ho vo finále počuli 4 krát za sebou zaspievať tú istú pesničku (či to sa mi len zdalo?) musel vás prestať baviť. Mňa rozhodne! A hlavne k tomu prispela porota trápnymi poznámkami akože lepšieho niet, fuj.

deppholl » 07. 01. 2010, 13:33

Mě to prohrábnutí vlasů přijde docela přitažlivé, trochu mi vadí jak v rockovém zápalu divoce mlátí hlavou, mám občas strach aby mu neulítla :-))). Moc prosím, nemáte někdo tu Markízu?????