Archiv Mirovy diskuse na stránkách ČSS

Iva » 10. 12. 2009, 17:39

http://www.youtube.com/watch?v=YN3KNPu9OZY Je to fakt slabé, deťom dnes chýba fantázia

dodo » 10. 12. 2009, 17:36

No neviem,kto nám tu tvrdil že bude Miro spievať Metallicu a AC/DC...Mám zoznam: od Riša Srdce jako kníže Rohan a Nebude to ľahké,Aerosmith Dream on.Na Metaliccu som sa tešil do prčíc.

ZUZA » 10. 12. 2009, 17:30

Tak tých 100 litrov je akože v rámci honorovanej zmluvy?Ja si myslím že to dostanú normálne ako prachy,a opice budú robiť určite chvíľku,no a potom zíde z očí zíde z mysle.Miro sa zavrie do štúdia a ked z neho vytrčí päty aj nejakým albumom,tak budem mať veľkú radosť...

RIA » 10. 12. 2009, 17:26

Chalani (Anrew a Pavol) ja sa považujem za triezvo rozmýšlajúceho človeka,niesom naivka,aj ked trochu chaotička hej.Je mi jedno či to tu Miro číta alebo píše,myslím,že v týchto vodách loviť nebude,ani ja by som nelovila,anonimyta je sviňa,a to niesom slávna.No a naše nočné kecy z babami bolo to super,v rámci srandy,veď to boli také vínkové debaty,ženy vždy rozoberajú buď kamošov,spolužiakov alebo kolegov...No a teraz okupuje naše hriešne myslenie Miro.

king of rock » 10. 12. 2009, 17:21

Já si myslím, že Miro to má hodně dobře spočítané a ví, co chce. Miro je velmi inteligentní člověk. Celá tahle soutěž je o tom, aby Nova a Markíza z toho vytřískali co nejvíc peněz. Každopádně bude zajímavé sledovat, kdo ze superstáristů se prosadí, o Mira strach nemám.

Iva » 10. 12. 2009, 16:57

Jaj a ešte k tej škole kedže sa o neho všetci strachujeme. Tak tá ho baví, niekto tu nad tým rozmýšlal. Škola sa dá prerušiť. Bez problémov. Ale do superstar by už o pár rokov asi nešiel :)) TAKŽE MIRO DRŽÍME PALCE VO VŠETKOM !

Iva tu nicknenick atd » 10. 12. 2009, 16:54

Informácia pre tých ktorý špekulujú nad tým prečo a s akým zámerom Miro do superstar išiel a čo od toho očakáva, možno by pomohlo prečítať si nejaké rozhovory s ním. Na túto tému sa už niekoľkokrát vyjadril. Som šťastná, že o ňom už viem, ako isto mnoho ďalších a na jeho CD budem stáť v rade prvá. Prinajmenšom len zo zvedavosti ale aj veľkého záujmu, ktorého by nedosiahol možno ďalších pár rokov. Tak je to veru. Každá minca má dve strany . A koncerty? Tak tie by sme si užili najviac, no nie :)

puti » 10. 12. 2009, 16:45

jsem sice jen 18 leta pubertacka ale myslim si ze mirovo zpivani se libi souste lidem a prijdou mu na chut i ti kteri treba nesleduji superstar. Pokud miro bude delat hudbu kterou ma on rad a se kterou dela tu uzasnou show tak lidi nestrati!

Iva » 10. 12. 2009, 16:41

TO SEBASTIAN: No aj ja už mám šaty svadobné vybrané, aj menu hostinky aj zoznam hostí aj mená pre naše dietky nachystané :-))) DODO si absolútne super ! Nenormálne sa na to teším, každý deň tam volám :)

Miska » 10. 12. 2009, 16:33

Pavle a ty jsi myslis ze Mirko je nebo bude jediny na kom si nekdo nekdo namasti kapsu? Precti si nekdy autobiografie nekterych kapel treba z 80 let a uvidis ze skoro vsichni kluci co zacinali hrat o bussinesu nevedeli nic jen proste chteli hrat a to co vydelali si rozdelila vetsina stabu pripadne slo tam kam oni ani nevedeli. Tak to proste je a bude vzdycky. Pokud ten kluk v sobe neco ma, zaujme svou vlastni hudbou a bude hrat treba dalsich 20 let tak to ze ted z nej nekdo dela loutku ho nijak neovlivni do budoucna. Sebastiene jestli se ti to zda jak pises tak pokracuj ve sneni protoze realita je uplne jinde. Macyasku ale jestli to klapne u tebe tak ti moji kluci pujdou za druzicky OK? Proc ten zivot berete lidi tak strasne vazne?

nicknenick » 10. 12. 2009, 16:32

Pavel a Andrew tu nadhodili velice zásadní věc - jak se Miro dívá na svoji kariéru po soutěži, jestli bude sázet na svoji momentální a velice krátkodobou popularitu u malých holčiček, která je do značný míry virtuální, nebo to myslí s muzikou vážně a je připraven na to, že na takovouhle pozici se už pravděpodobně nikdy nedostane. Těžko soudit, jak to má, ale mě osobně dost zklamalo jeho vyjádření po Queenech, že pokud se to lidem líbilo, je v podstatě jedno, že to nezazpíval nejlíp. Chápu, že navázání kontaktu s publikem je pro něj klíčový a je v tom ze současných soutěžící asi nejlepší, ale (!) naznačuje to, jako by mu tolik nezáleželo na hudbě jako na tom, aby se zavděčil publiku a to je podle mě naprosto špatnej přístup pro muzikanta, kterýho si člověk může vážit. Na druhou stranu je to interpretační soutěž, takže asi nemá cenu vyčítat mu v téhle fázi tohle, jako autor může být vynikající autentickej muzikant, ale tenhle přístup mě prostě zaráží, jelikož mě primárně zaujal jako člověk s dobrým hudebním vkusem a inteligencí, který nemá potřebu šaškovat a už vůbec ne honit body u pubertálních fanynek, které se na něj stejně po skončení soutěže dříve nebo později vykašlou a doufám, že si uvědomuje, že tenhle přístup, i když za ním není kalkul, odrazuje lidi, kteří by měli po skončení jeho soutěže hlavně zájem o jeho hudbu a ne až tak o to, co kde na pódiu předvádí za show nebo jak vypadá. A věřím, že je dost těžký nenechat se tím umělým kolotočem vtáhnout, zvláště když má někdo takovou ze zásady milou a na lidi zaměřenou povahu. Za sebe říkám, že Mirův hlas je pro mě jedinečný a osobitý a líbí se mi, jak cítí hudbu, takže je asi jediný ze všech soutěžících, kteří kdy prošli superstar, kdo mě zajímá i po soutěži, ale bude mě zajímat jen tehdy, pokud si bude vědom toho, že kvalitní hudba je to zásadní, a ne to, aby ho milovaly davy. Je to jen má reakce na mediální obraz, neříkám, že takový Miro skutečně je, to si vážně netroufám vůbec soudit a věřím, že to má v hlavě srovnané, už v jeho vlastním zájmu. A souhlasím s Andrewem, že nechávat školy, ještě k tomu v tak prestižním oboru, by byla jednak hrozná škoda a potom lehkomyslnost, protože i ti nejúspěšnější mají co dělat, aby se hudbou uživili. Na druhou stranu vím, co to je studovat obor, který člověka nebaví a nemá k tomu vztah a pokud to má takhle, tak je asi volba jasná. Každopádně mu držím palce, a to se netýká jen soutěže, ale hlavně dalšího života!

Maťka - Rebeka » 10. 12. 2009, 16:20

Nechápem, prečo obviňujú Mirka, že vypadol Honzíček! Miro vyhral anketu, Honzíček mal v ankete s Domčou nejmenej hlasov, takže, ke´d už ho vyradila Dominika. Mimochodom sám Miro, bol smutný, že vypadol Honzík. Mirko, kedy sa ozveš??? A kde ej ten rozhovor?

Miky Mouse » 10. 12. 2009, 16:13

Videl som video zevraj je Miro podvodník, ale myslim ze to neni pravda Tu je link http://www.youtube.com/watch?v=YN3KNPu9OZY

wewe :) » 10. 12. 2009, 15:59

neviete nekdo co bude v dalsom kole speivat Miro???plsky nekdo napiste

Macyáš » 10. 12. 2009, 15:53

ještě pro Sebastian a letím: a to ještě ani nevíš, že už aj svatební šaty máme vybrané a jména pro naše vlasatý bloňdatý dětičky.

Macyáš » 10. 12. 2009, 15:44

for Andrew: o tom studiu architektury jsem taky přemýšlala , když jsem to přečetla. V první chvílí mne to taky zarazilo a zamrzelo. Nemám moc představu co ho čeká, zda by se to dalo zkloubit se studiem.Když šel na casting, asi moc nepočítal s tím, že bude ve finálové trojce. Ale je tam a na druhou stranu, příležitost zkusit to s tím co miluje -hudbou -má zrovna teď a tady, tak by byl hloupý, kdyby ji nechytil za pačesy. Když to nevyjde, může si aspoň říct, udělal jsem pro to maximum a nečekal někde v koutě, až si najdou tě. Studium nemusí ukončit, jen přeruší a když nic, tak se vrátí a bude z něj pan architekt. Je to asi otázka priorit každého jednotlivého člověka. Každý jde za tím svým.

Macyáš » 10. 12. 2009, 15:24

Pavle,myslím že to není jen takhle jednostranné či jednosměrné. Samozřejmě že televize a všichni nabalivší se kolem jdou po zisku a vydělávají na soutěžících - všech - nejen Mira se to týká. Ale na oplátku jim dodá zviditelnění a zkušenosti s tím jak to v showbussinese chodí. Většinu nevyzrálých a nepřipravených "dětí" tam, to semele a vyplivne zpět do reality. Ale právě u Mira a i u Martina, kteří se hudbě věnovali i předtím to má nějaký smysl. Oba podle mně šli do této soutěže s tím, že ví co je čeká. Oba měli kapely a určitě poznali těžkou řeholi tohoto vrtkavého "koníčku". Bez pomoci vlivných médii a producentů, nemá slušný, inteligentní i když krásně zpívající chalan z Košíc žádnou šanci na úspěch. Maximálně si musí vystačit ze značně omezenou regionální popularitou - plesy, místní tancovačky apod. Mirko to podle mně přesně chápe a má už asi i srovnané plány do budoucna. Takže tady to funguje jako v každém jiném obchodě : já na tebe a ty na mně. (a holky - aby jste nemyslely , to nemluvím o sexuální poloze , k tomu se dostanem jindy). A jako v každém jiném obchodě, jen ti schopní uspějí a vytěží pro sebe co nejvíc . A Mirovi budu držet palce, ať to dokáže.

Sebastien de Valmont » 10. 12. 2009, 15:21

Zdá se, že se tu vytvořila skupina asi 5-6 lidi, kteří sem chodí jako do běžné diskuze někde na komunikačních serverech. Taky mám ten dojem, že to nedělají proto aby komunikovali se sebou jako na jmenovaných serverech.Ale spíš předpokladají, ze Šmajda bude číst jejich rozhovory o tom jak která z nich jak vypadá, co která z nich měla na oběd a a co se které z nich zdálo a bezhlavě se do nich pro tyhle zajímavosti zamiluje.lol. Dáminky, připravte se. Právě nějakou hledá a to právě tady.:D:D Uvažujte nanynky: Šmajda sem buď chodí ze zcela osobních kariérních důvodů, aby znal názory publika a upravoval podle toho své vystupování a potom ho ty vaše řeči musí nesmírně srát, protože z vašeho oběda, snu ani denního režimu opravdu žádný feedback nedostane. Nebo sem spíš nechodí vůbec a nick Miro šmajda pak buď píše nějaký vtipálek, který má načteno zázemí suoerstar z netu, což je hračka.Nebo někdo s jeho svolením, kdo tu masíruje davy kvůli image a v rámci dobrých vztahů z fanoušky.

Andrew » 10. 12. 2009, 15:21

Pavel: Tohle nevyřešíme :) Ty si myslíš, že není prozíravý a že až superstar mánie opadne, zraní ho to. Já si myslím, že si to užívá a vzhledem k tomu, jakou hudbu má rád, ty ječící holčičky snad ani za svoje publikum považovat nemůže. Vždyť kolik z jeho fanynek někdy slyšelo o GNR nebo LZ? Ale pravdu zná jenom on. My se můžeme maximálně dohadovat na základě toho, jak se chová v televizi (předpokládám, že ho osobně neznáš; já ne).

Pokud bych mu já měl něco vytknout (pokud je teda pravda to, co jsem kdesi četl), tak jestli nechá architektury, aby se mohl věnovat hudbě, bude to největší chyba v jeho životě. I když talent evidentně má a dává do toho všechno, nevěřím, že se hudbou uživí, byť by se mu povedlo občas vydat nějaké CD. To je na našem federálním písečku utopie.

Pavel » 10. 12. 2009, 14:51

Pro Andrew: Já jsem v žádném případě nenapsal,že je hloupý- prozíravý je přeci neco úplně jiného.Jen mě udivuje,že to Miro neprokouk,je to tak "okatý",že ho použili jen na to,aby vydělali víc peněz a pak ho hodí přes palubu,protože o něj jim přeci vůbec nejde.Mám teď z toho takový pocit,že on bude ten ,kdo zazáří a až celý tenhle cikus skončí,že zhasne a navíc,že to velice těžce ponese,když teď uvěřil,že to všechno je upřímné.Chtělo by to nadhled a chladnější hlavu.Doufám,že sem občas koukne a popřemýšlí co dál.Vždyť to,co se teď děje,je sice pro něj velice příjemné,ale může mu to srazit vaz do budoucna.Miro,rozum do hrsti a hodně štěstí do budoucna!